Bruidsfotografie Copenhagen | Janick en Pia

9 juli 2011 Bruiloft, Fotografie

Toen ik Peter vroeg of ik een keer mee mocht als 2e fotograaf bij een bruiloft was ik blij verrast dat het geen probleem was. Nog meer verrast was ik toen ik hoorde dat de bruiloft in Copenhagen plaats vond. Het bruidspaar kent Peter vanuit de danswereld en hij vertelde me dat Denen hele aardige en gezellige mensen zijn. Toen ik het bruidspaar voor het eerst ontmoette heerste er ook een relaxte sfeer. Wat een gastvrijheid!

Op de grote dag hadden we afgesproken dat ik naar Janick zou gaan en Peter naar Pia om de voorbereidingen vast te leggen. Uiteindelijk troffen ze elkaar bij de kerk waar de plechtigheid plaats vond. Na de plechtigheid zijn we in de nabijgelegen kasteeltuin nog wat foto’s gaan maken. Wat een prachtige omgeving is het daar!

Uiteindelijk aan het eind van de middag zijn we naar de plek gereden waar we met iedereen gingen eten en tevens de feestavond plaats vond. Wij stonden ook op de gastenlijst en hebben gezellig samen met iedereen een hapje mee gegeten tussen het fotograferen door. De feestavond was erg gezellig.

Ik heb een hele leuke ervaring gehad in Denemarken en ben er nog een paar keer terug gegaan om te fotograferen bij de Copenhagen Open; een 3 dagen durende stijldanswedstrijd (dansfotografie is ook een van de dingen waar ik mij graag mee bezig hou).

Peter, bedankt dat je mij hebt meegenomen en Janick en Pia en de familie bedankt voor de gastvrijheid! Ik heb genoten. En voor de lezer: geniet maar even mee met onderstaande foto’s.